Resultaten geluidsonderzoek Henk Hasper

TV, radio, krant, internet,...
Forumregels
Vertel ook datum en informatiebron/URL.
Tip: Geef uw berichten een informatieve titel, dan wordt u sneller gelezen.

Resultaten geluidsonderzoek Henk Hasper

Berichtdoor aukrghzxcvnj » 08 mei 2014 00:23

Eind 2012 werd op de website van de stichting gemeld dat:
De belangengroep heeft rond de gaslocatie Grijpskerk (gemeente Zuidhorn) het intiatief genomen tot eigen geluidsonderzoek, aangezien de Rijksoverheid niets op dit vlak onderneemt. Onder leiding van natuurkundige Hasper, voorheen verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen, vinden in deze tijd simultane metingen plaats op verschillende plekken.

Vervolgens werd in het Financieel Dagblad wat nadere informatie gegeven.
http://fd.nl/selections-energie/energiepartners/selections-energeia/478204-1301/geluidsdeskundige-helpt-bromtoongeplaagden-rondom-nam-locatie
Aan het eind van het artikel in het FD valt te lezen dat:
Na analyse van de meetgegevens verwacht Hasper eind februari een "voorlopig rapport" op te kunnen stellen. Als de data een "eenduidige conclusie" opleveren, wil Hasper met het rapport proberen een "beter onderzoek" naar de bron van de hinder af te dwingen.

Eind februari was dus in 2013.

Inmiddels is het mei 2014 en op de website van de stichting is nog geen informatie te vinden over de resultaten van dit onderzoek.

Het is wenselijk dat de bevindingen van dit onderzoek openbaar worden gemaakt, zodat LFG-gehinderden buiten de omgeving van Grijpskerk kennis kunnen nemen van de objectieve beoordeling door dhr Hasper.
aukrghzxcvnj
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 19 jul 2013 10:15

Keer terug naar Uit de media

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron