Pagina 1 van 1

LFG-matras

BerichtGeplaatst: 10 sep 2018 11:39
door Sinus
Voor wie nog niet wakker ligt van LFG, is er nu een matras dat daar wel voor zorgt!:-(
Een matras met grote speakers erin die klopgeluid maken van 20 tot 80 Hz. Dit zou heilzaam zijn, net als de massagestoelen die kloppend, rollend, en brommend zelfs bij de kapper bij de haarwasbak staan. Stoelen met 'klop' verkoopt die beddenwinkel ook.

Zijn er bijwerkingen van zulke frequenties? Een gelieerde massagepraktijk noemt de bijwerkingen eerlijk: duizeligheid en misselijkheid. Dat zal voor u geen nieuws zijn.

Ligt iemand vaak genoeg op zo'n matras, dan sluiten wij niet uit dat zijn lichaam en zijn binnenoor dusdanig geprikkeld raken dat wij zo iemand straks als forumlid hier tegenkomen: omdat hij dan óók het milieugerelateerde LFG kan voelen/horen en geen knopje meer heeft om dat uit te zetten. En dan is het niet leuk meer.

Voor nu, u hoeft niet bang te zijn dat het complete gezin dat naast of boven u woont, op zulke matrassen gaat slapen, want de beddenwinkel vraagt voor de klopmatrassen duizenden euro's per stuk.

Dit voor ons bizarre productnieuws wilden wij u niet onthouden. Slaap lekker!

Re: LFG-matras

BerichtGeplaatst: 10 sep 2018 13:33
door bertpeters
Een van de redenen waarom wij dachten een overheid nodig te hebben was dat die ons zou beschermen. Tegen onverlaten die onze kippen roven, die met toverdrank bij de deur staan of om iets anders geestverruimend te verkopen. Of tegen onverlaten die onze kinderen op school gek maken met hun blijde boodschappen. Nou ja, ik dwaal af.

Nu wordt onze gezondheid dus niet alleen bedreigd door ventilatoren, afzuigkappen, windmolens, stofzuigers, verkeergeluiden of nog een paar honderd andere moordenaars maar ook nu door bedden met een Lfg generator waardoor mensen met een gevoelig gehoor niet alleen knettergek worden en wanhopig dan maar een klacht bij de gemeente indienen om vervolgens met een kluitje het riet in te worden gestuurd om tenslotte op een dag wakker te worden met een echte snerpende tinitus in d'r oor.

En dat gebeurt met zo'n leuk sluimerbedje ook.