Over dit forum. Extra registratievoorwaarden. Forumregels

Doel, forumregels en registratievoorwaarden

Over dit forum. Extra registratievoorwaarden. Forumregels

Berichtdoor Sinus » 01 apr 2013 21:14

NB Voor inlog en registratieproblemen, click hier

Welkom op de ontmoetingsplek voor mensen die hinderlijke lage tonen horen of voelen.
Meld u aan, dat is driedubbele winst:
 • U mag meediscussiëren
 • U helpt mee het LFG-probleem in kaart te brengen
 • U helpt om het LFG-probleem op de politieke agenda te krijgen.
Dit forum is een initiatief van één van de professionals die zich inzetten voor deze milieuproblematiek.

Aanvullende registratievoorwaarden:
 1. Als u LFG kunt horen of voelen, vragen wij u met klem om op het forum een bericht te plaatsen over uw ervaring. Zo steunt u uzelf en de anderen.
 2. Door te registeren steunt u het werk van vrijwilligers en professionals die zich inspannen om het LFG-hinderprobleem voor u op te lossen. Daarvoor kan soms nodig zijn dat zij u benaderen per email, bijvoorbeeld voor een enquete. Door te registreren gaat u akkoord dat u af en toe mail ontvangt via het forum. Wij maken uw emailadres nooit bekend aan derden zonder uw toestemming.
 3. Door de vragen in uw Profiel te beantwoorden (tijdens registratie of later in uw Gebruikerspaneel) helpt u mee het LFG-probleem in kaart te brengen. U gaat akkoord dat deze gegevens anoniem verwerkt mogen worden in statistisch onderzoek. Statistiek geeft altijd alleen informatie over groepen. Dus wanneer zij statistische gegevens publiceren, bent u nooit als individu herkenbaar.
 4. Het is denkbaar dat onderzoekers een deelgroep van de gehinderden willen benaderen, aan de hand van hun profielgegevens. In dat geval benutten zij dus de combinatie van uw emailadres en uw profielgegevens. Zij zullen die combinatie echter nooit aan derden doorgeven. Door het invullen van uw Profiel gaat u akkoord om persoonlijk benaderd te mogen worden in het kader van LFG-hinderbestrijding.
Onze forumregels:
 1. Uw nickname is neutraal en uw taalgebruik gewoon Nederlands. Voor uw eigen belang accepteren wij alleen anonieme nicknames. Blijkt deze achteraf toch (een deel van) uw ware naam te bevatten, dan zullen wij u vragen een andere nickname te kiezen.
 2. Uw gebruikersplaatje (avatar) is anoniem, neutraal, serieus en knippert niet.
 3. Een grapje op z'n tijd mag uiteraard, maar zet er wel altijd ":-)" of "......" achter.
 4. Ziet u een forumlid dat LFG-hinder duidelijk niet serieus neemt, meld ons dat alstublieft via het driehoekige icoontje (met uitroepteken erin) dat bij zijn bericht staat.
 5. Dit forum is voor en door u, verwacht u hier dus geen professionele hulp. Wel kunt u hier tips geven, en vragen, voor medische, technische, en juridische hulp. We zien uw tips graag.
 6. U mag u boos maken (LFG is tenslotte niet leuk), maar u 'SCHREEUWT' niet.
 7. URLs die u bijvoegt, en aktiviteiten die u op het forum ontplooit, zijn binnen de wet en binnen het LFG-onderwerp en niet voor commercieel gewin.
 8. Typ uw tekst zorgvuldig in. Zonder tik- en taalfouten wordt u serieuzer genomen en zijn uw berichten makkelijker te lezen voor mensen met dyslexie. Goed taalgebruik toont ook respect naar de lezer. Gebruik gewoon Nederlands, dus geen “fff t zzz” als u “even thee zetten” gaat…
 9. Dyslexie kan ook voor spel/stijlfouten zorgen. Het is niet leuk steeds op fouten gewezen te worden.
  Als u weet dat u zelf dyslectisch bent, kunt u overwegen dat aan te geven in uw berichten: [dysl]. Probeer uw berichten kort te houden. Druk af en toe op [Enter].
  Een woordenzee zonder Enters of leestekens wordt niet goed gelezen. Dat zou spijtig zijn, want u heeft (extra) moeite moeten doen om het op te schrijven.
 10. Gebruik de zoekfunctie (rechtsboven) voordat u een nieuw onderwerp begint. Vaak kunt u ergens aanhaken.
 11. Kies de juiste categorie voor uw bericht en ga niet off-topic.
 12. Geef uw berichten inhoud. Inhoud die voor iedereen interessant is. Tweegesprekjes tussen bekenden zijn voor anderen vaak niet interessant, zij voelen zich dan buitengesloten. Een bericht met alleen de tekst “Nou de groetjes maar weer” heeft geen inhoud.
 13. Plaats uw bericht slechts in één categorie. Meent u dat u zeer belangwekkend nieuws heeft, dan kunt u overwegen u als aktieve medewerker aan te melden bij een van de organisaties van de Klankbordgroep.
 14. Wellicht overbodig, maar: wees beleefd, serieus en begripvol voor elkaar. U mag het uiteraard oneens zijn met een ander en opbouwende kritiek leveren, maar u scheldt, vloekt, beledigt, dreigt en discrimineert niet, gebruikt geen fascistische noch schuttingtaal en haalt de ander niet onderuit door lolligdoenerij. U richt u op de zaak, niet op de persoon.
 15. Moderators hebben extra rechten op het forum. Ze kunnen onderwerpen sluiten, verwijderen, verplaatsen, en bewerken. Ook kunnen zij gebruikers waarschuwen, (tijdelijk) bannen, en blokkeren. Zij respecteren u, en zij werken gewetensvol.
  Als u denkt dat een Moderator zijn macht misbruikt, neem dan contact op met de Beheerder. Op het forum over een moderator discussiëren is niet toegestaan.
  Als u denkt dat de Beheerder zijn macht misbruikt, wees dan vrij een ander forum te bezoeken…

Disclaimer:
Alle rechten voorbehouden. Alle berichten en informatie die op het Forum LFG-hinder geplaatst zijn en worden, zijn eigendom van http://lfghinder.freefo.nl, behoudens uiteraard informatie waar reeds rechten op rusten, zoals doorgelinkte informatie.
Avatar gebruiker
Sinus
Site Admin
 
Berichten: 26
Geregistreerd: 31 maart 2013 13:03
Woonplaats: (Forumbeheerder voor Nederland en België)

Keer terug naar Over dit forum

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron